• Mészáros Krisztina
  • Kultúra

Cikkajánló: klikk a KlikkOut-ra!

,,Bárcsak mi, felvidéki magyar médiumok, összedolgoznánk, egymást építenénk és nem gyengítenénk!" Sokszor hangzott már el kollégák szájából eme mondat, és én is aktív bólogatás mellett, egyetértettem. Aztán a Klikk out nyitott felénk, (és bár írásaikat eleve mi magunk is olvastuk, egyrészt mert ismerjük a szerzőiket, másrészt a témáik hozzánk is közel állnak) és megköszönve a megosztásukat, megegyeztünk, hogy osztjuk és segítjük egymás munkáját.  

Ma Stevkovic Patasi Ági írását ajánljuk figyelmetekbe, amely egy alakuló női közösségről szól.

http://klikkout.sk/2018/08/12/tudatos-varandossag-szulo-korben/

Mindezek mellett, nagyon sokra értékeljük a már eddig is meglévő oldalak, magazinok támogatását. Sokban segítették már eddig is, hogy a hírünk eljusson több emberhez!

  • Bartalos Tóth Iveta
  • Kultúra

Mary Kay Andrews : Csajos esték – Könyvajánló

39091763 1869736046439738 4353900616737619968 nVannak olyan témák, dolgok, amelyekkel téged is le lehet venni a lábadról, ha azt megpillantod egy könyv borítóján, címében, vagy a hátlapon található tartalomban?

Esetemben sokáig a Párizsban játszódó történetek voltak ilyenek, mára azonban bővült a helyszínek listája az olyan fehér homokos, kis faszerkezetű nyaralókkal teli szigetekkel, amelyeket Mary Kay Andrews regényeiben találhatunk.  Olyanokkal, amelyeken az ember szívesen elbújna néhány hónapra, ráklevest, homáros szendvicset majszolva a helyi kiskocsmában, esténként a végtelen homokos vízparton sétálgatva, megtalálva  álmai házikóját a paradicsomban, miközben  szerelembe esik, of course :-D

Egy ilyen floridai vidéken játszódik a Csajos esték című regény is, amely tökéletes kikapcsolódás lehet egy nyaralás,  vagy hétvégi strandolás során  szinte mindenkinek.

A regény főszereplője Grace a sikeres életmódblogger, akinek munkásságát százezrek követik, tömegek rajonganak receptjeiért, házfelújítós,  barkácsolós és lakberendezős  történeteiért.

Bővebben

  • Mészáros Krisztina
  • Kultúra

Beszélgetés a Pátria rádióban

Horváth Naszák Szilvia kérésére két hete szerdán szerepeltünk a Pátria rádió délelőtti műsorában. Nekem, mint aki a munkahelyemre tértem vissza, ez dupla öröm volt. Iveta sajnos személyesen nem tudott felutazni Pozsonyba, így telefonon beszélgettünk hármasban. A jó hangulatot és oldott kommunikációt Szilvia irányította, mi pedig nagyon élveztük, hogy mesélhetünk a közösségünkről. Szóba került a 7.Mert nőnek lenni jó, klubestjeink, az önismereti csoportunk és webünk is. Köszönjük a meghívást Szilvia, Nektek hölgyek pedig a közösségünket!

http://patria.rtvs.sk/clanky/tizorai-desiata/164337/mert-nonek-lenni-jo-7-szeminarium

Made with love by Mert nőnek lenni jó. All rights Reserved.