• Mészáros Krisztina

Aranyba burkolózva!

 

25006220 1529377823814698 7880336360396029952 nSosem tartoztam azon hölgyek közé, akik hetente szépségszalonok ajtaját koptatják. Most mégis erre biztatom Önöket, néha látogassanak el egy jó kis kozmetikai kezelésre, s hagyják, hogy csak Önökkel foglalkozzanak, vegyenek részt egy szépítő, regeneráló kezelésen. Egyszerűen csak azért, mert el kell ismernem, effajta kényeztetés kijárna minden Nőnek, Anyának.

 

20171212 101550

 A vásárúti Beautyface Szalon tulajdonosnője, Domonkos Gizella, meghívására érkeztem egy esős délelőttön a teljesen új, néhány hónapja nyitott szépségszalonjába.

Gizi több fajta kezelést ajánlott, nekem a csiganyálkás tűnt a legérdekesebbnek, de ahogy megtudtam, azt inkább aknés bőrtípusra ajánlják. Így maradtunk az "aranypakolásnál", persze ezzel az alternatívával is meg voltam elégedve. ( Kinek ne tetszene?)

Egy kialvatlan éjszaka volt mögöttem (igen, ez sem újdonság kisgyermekes anyukánál), így már annak is örültem, hogy megérkezve kellemes és dizájnos hely fogadott, nagy tisztaság, és Gizi csak annyit kért, hogy feküdjek le. Ő közben ismertette a lépéseket, a lehetőségeket, mesélt az útjáról, az iskolákról, tanfolyamokról és tervekről is, én pedig már az arctisztítás közben is élveztem a törődést.

A Mert nőnek lenni jó polgári társulásnak egyik célja olyan nők bemutatása, akik újrakezdők. Olyanoké, akik tudatosan új pályát választottak, nem a külső, társadalmi nyomásnak megfelelően választanak, hanem a szívükre hallgatnak. Érdekes, hogy most is megtalált bennünket Gizi, aki szintén a második gyermeke után váltott hivatást, pályát és kezdte a vállalkozók nem könnyű életét. A kozmetika már kiskora óta érdekli, de csak most tanulta ki ezt a szakmát. Ahogy mesél róla, alázatot hallottam ki a hangjából és örömet. 

20171212 101358

Ahogy ő is mondja, amikor vendéggel foglalkozik ő nem dolgozik, hanem feltöltődik, annyira szereti ezt a munkát.

A kezelésem öt jelentősebb lépésből állt: arctisztítás, az arannyal dúsított szérum bőrbe való bedolgozása ultrahangos és kézi módszerrel, arcmasszázs és az arany szemcséket tartalmazó maszk felvitele, utána pedig egy bőrpuhító krém is az arcomra került. Mindezt egy óra alatt abszolváltam.

Számomra a legélvezetesebb rész nyilván az arcmasszázs volt, pihentető és lazító hatását éreztem minden mozzanatnál.

A kellemes illatú maszk a szemhéjamra is került ( a szájra is mehetne, de azt nem bírtam volna ki, hogy ne beszéljek, míg szárad), így húsz percre be kellett hunynom a szemem, s már ez is jutalom egy esős délelőtt.

Húsz perces pihenés után, miután a megszáradt maszkot szinte egyben lehúzta az arcomról a kozmetikus, tudatosítottam milyen zsíros, tápláló is az alapanyag, így nem is csodálkoztam azon, hogy az arcbőröm selymes, s szép, életteli színt kapott. 

Az igazi eredményt délután láttam csak, smink nélkül utaztam a kocsimban és láttam, hogy a mimikai ráncaim is csökkentek, mert táplált, hidratált a bőröm.

20171212 092102

Gizivel beszélgettünk arról is, még milyen kezelései vannak, azok hogyan működnek, és arra gondoltam időnként jó lenne akár oxigénpakolást, vagy ilyen tápláló aranymaszkot alkalmazni, alkalom sem kell hozzá. A Beautyface Szalon kedves tulajdonosnője bőrtípusnak megfelelő készítményt tud ajánlani, de akár műszempillákat is rakathatunk magunknak egy egy kezelés után, mert Gizi ehhez is ért.

Nagyon hálás vagyok Domonkos Gizinek az együttműködésért, hogy a felületünkön mesélhettem az ő szalonjáról, cserébe pedig megtapasztalhattam a kezelés jótékony hatását. Én biztosan visszatérek hozzá!

Elérhetőségei: facebookon:Beautyface Kozmetika,tel.:0918/528127

 

 

 

 

Made with love by Mert nőnek lenni jó. All rights Reserved.